Hanna och hennes grabbar

Fredagen blev förändrad

Fredagen blev inte som planerad. Men dagen började bra med att jag kom ut på en promenad. Mor följde med. Gabriel sprang själv en stund, men sen ville han upp i vagnen. Eftersom vi eventuellt skulle få gäster, bestämde jag mig för att köpa med lite vin hem. Så vi gick en vända till systemet när vi ändå var ute.

Väl hemma fick jag ett sms från min bror. Han var dunderförkyld och orkade inte komma till kvällen. Så kortspelskvällen blev inställd. Men jag kom iväg på mig träning! Fredagsfys före fredagsmys.

När vi ätit middag, jag hunnit duscha och vi att barnen slutade det med att vi tittade på bäst i test. Sen spelade vi lite tv-spel. Så en ganska tråkig fredagkväll med andra ord.

Vad gjorde ni igår kväll?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.