Hanna och hennes grabbar

Gabriel fyller 2!

Idag är det Gabriels födelsedag! Tänk att han redan fyller två. Det är helt sjukt vad fort tiden går. 

Under förmiddagen gjorde vi ingenting. Det var ju bara jag och smågrabbarna hemma. När Lucas och pappa kom hem från skola och jobb fikade vi. Det fanns massor av fika efter kalaset så vi dukade upp chokladbollar, kladdkaka och grädde, glass och massa tillbehör. Och oj vad vi mumsade. Efteråt fick Gabriel öppna paketen vi införskaffat och sen stack jag faktiskt iväg och tränade. Det var välbehövligt. 

När jag kom hem åkte Jonas och hämtade mat, McDonald’s. Vi har som tradition att den som fyller bestämmer middag. Vi är helt övertygade om att Gabriel hade valt just McDonald’s så vi tog det beslutet åt honom. Så en bildbomb från dagen plus två bilder från när Gabriel var nyfödd.

Gabriel älskar när vi hämtar mat. Vare sig det är pizza, McDonald’s eller Max så blir han överlycklig.
Gabriel fick ett jättestort bilgarage av oss. Jag hittade det i Ullared när jag var där i höstas. Man kan ha det som det står på bilden, eller så kan man vika ihop det så det blir ett högt torn med en enda lång bana ner.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.