Hanna och hennes grabbar

Välkommen!

Hej!

 

Vad roligt att just du hittade hit. Detta är min nya blogg. Jag har startat många bloggar genom åren, men jag har alltid varit väldigt spretig i vad jag vill med min blogg så dom har alltid runnit ut i sanden. Jag har skrivit inlägg en lång tid, och sen slutat för att inläggen handlar inte längre om vad bloggen handlar om.

Men nu ska vi göra annorlunda! Den här bloggen kommer ge er möjligheten att följa min familj och vad vi hittar på. Vi är ingen speciell familj, bara en helt vanlig familj i djupaste Småland. Vi består av mig, Hanna och min make Jonas. Hur vi träffades och hur vi är där vi är idag, det är något jag kanske berättar om i andra inlägg. Tillsammans har vi barnen Gabriel och Mikael, plus min son från ett tidigare förhållande, Lucas. Lucas fyller 12 år i vår och har diagnoserna ADHD och autism. Gabriel fyller faktiskt 2 år imorgon (23/2) så då ska vi fira! Mikael är 8 månader. Detta är vår familj. Pappa Jonas jobbar idag 2-skfit, men förhoppningsvis får han snart återgå till sitt nattskift. Jag själv är mammaledig till efter sommaren, sen ska jag tillbaka till mitt jobb där jag jobbar ständig förmiddag. Lucas går i skolan och de två smågrabbarna ska innan jag går tillbaka till jobbet, börja på förskola.

På alla hjärtans dag 2020 fick vi tillträde till vårt hus. Ett suterränghus med ett extra våningsplan, med andra ord huserar vi på tre våningar. Här trivs vi bra och vi flyttade in direkt. Lite har blivit renoverat och mer ska det bli så det kommer jag också berätta om här i bloggen. Nästa projekt är faktiskt vårt kök som ska renoveras totalt, så det kommer ni få vara med om och se.

Dessutom gick jag upp väldigt mycket i vikt när jag var gravid med framför allt Gabriel. Och detta har jag inte lyckats gå ner än. Varför gick jag upp så mycket i vikt? Varför går jag inte ner i vikt? Det kommer jag också berätta om.

Tycker ni det låter intressant? Ja men följ mig i bloggen! Jag ska verkligen försöka uppdatera minst en gång om dagen, kanske mer. Jag vill detta för att jag tycker det är roligt. Förhoppningsvis finner jag tiden mellan alla vardagssysslor.

 

Hanna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.