malinsroom

julklappstips till den lilla biltokiga

För några veckor sedan fick Lennon en verkligt fin leksaksbil. Ingen skranglig bil som går i sönder bara lillebroren närmar sig den, utan en rejäl och gedigen leksaksbil i trä. En bil som enligt mig fungerar utmärk att ge bort både som present och julklapp!

AutomobloxAutomoblox är ett helt nytt märke för mig, och jag tror faktiskt att det är ganska så okänt här i Sverige.

Det som gör dessa leksaksbilar unika är att de består av olika delar som ett barn enkelt kan bygga samman. Har man dessutom fler än en bil så kan man kombinera delarna från de olika bilarna och skapa sin helt egna bilmodell!

Både Lennon och Linné har redan lekt massor med bilen. Lennon tycker att det är kul att den går att dela så att han som han säger ”kan mecka med den”: Linné kämpar med att sätta figurerna på plats i bilen, de har nämligen olikformade bottnar så det blir lite som ett formpussel när de ska sättas på plats.

M9 sport-vanLennon önskar sig fler bilar i julklapp och det ska han faktiskt få. Jag gillar när en leksak inte bara blir en i mängden utan att den faktiskt hör samman med något annat. Då blir det lite som att det blir lite mer leksak över det hela, eller att leksaken får en annan och större funktion.

Som lite grädde på moset så är varje bil individuellt kodad, och registrerar men bilden på Automoblox hemsida så får man ett medlemskort, lite roliga medlemsförmåner och så vidare.

Det negativa med bilen är att det finns för många fina att välja mellan. Men det är ju ett riktigt lyxigt problem att ha!

leksaksbil i träHÄR hittat du den fina bilen.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.