malinsroom

Anïve for the minors SS16

Vintern har precis gjort sig märkbar här nere i Skåne, men mina tankar ligger på sommaren. Inte för att jag längtar bort vintern, nej jag gillar det klara kalla. Men när mailen fylls med fantastiskt härliga kollektionsbilder på SS16, ja då drömmer man lite om att slänga undan kängor och tjocka ytterplagg.

När jag besökte Formex i augusti så klämde och kände jag på Anive for the minors vår- och sommarkollektion, och nu får jag äntligen visa er bilderna på denna sköna kollektion!

anive for the minors vårkollektion 

Gabriella Lundbland som är designern bakom Anive har lyckats skapa en kollektion som rent färg- och formmässigt kommer tilltala många. Om jag får säga vad jag tror. 

Som vanligt är kollektion skapad i ekologiska material och plaggen genomsyras av ett unisex-tänk. Anive skapar kläder för barn!

bysans

Det är vackra klänningar, mjuka T-shirts och byxor barnen både kan mysa och springa snabbt i.  Och det finns så himla mycket jag gillar! 

citrus melon anive ss16 bird 

Visst fylls man av sommarkänsla när man tittar på bilderna! 

firehouse

Detta är ett urval av bilder på kollektionen, det kommer faktiskt ännu fler fina print! Eller vad sägs om en val, eller varför inte lite prickigt!? 

Jag har inget exakt datum på när kollektionen släpps, men jag lovar att hojta till när det närmar sig! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.