malinsroom

önskelista

Julen närmar sig och det börjar bli hög tid att skriva önskelistor. Det är nämligen samma sak varje år, ett par veckor innan jul så fullkomligt svämmar man över med frågor om vad barnen önskar sig – och varje gång står man där utan att komma på något vettigt. Känner ni igen er?

Jag är ju väldigt förtjust i att skriva listor. Kanske för att jag har svårt att hålla reda på saker i huvudet. Kanske för att jag gillar att ha kontroll. Men oavsett anledning så blir jag glad när butiker tänker ett steg längre och erbjuder smarta funktioner, och det är precis vad Kurragömma gjort!

Lagom till julhandeln har de startat upp en ny funktion i sin webbutik, nämligen en digital önskelista! Väldigt smart! Man kan välja om man vill göra en önskelista som är öppen för alla att se, eller skapa en privat. Sen kan man välja om man vill skriva ut den, maila ut den till nära och kära, dela den på Facebook, Pinterest och Twitter. Eller som jag – dela den på bloggen!

I går kväll satt Lennon och jag och skapade vår egen önskelista med klappar som han och Linné önskar sig. Inte helt förvånande så önskar sig Lennon fler Automobloxbilar. Han har en sedan tidigare men en av de roliga finesserna med just dessa bilar är att man kan pussla ihop delar från olika bilar och på så vis skapa sina egna modeller. Himla smart!


Linné önskar sig ju inget, men vi samlar på Maileg till honom och den här scootern tror jag att han hade tyckt mycket om!

Nu återstår det bara att se vad tomten kommer med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.