malinsroom

tyst

Stämbandsinflammation, det är vad jag har. Och doktorn har beordrat mig till att vara helt tyst. Inte för att jag kan göra så mycket väsen av mig, men jag som blev så glad över att jag börjat kunna viska. Men nej, inget viskande.

Jag ligger mest hela dagarna, jag känner mig inte jättesjuk men jag är så trött. Riktigt hängig. Igår när jag kände mig lite piggare så packade jag upp barnens nya förvaringslådor och plockade undan leksaker som låg utspritt på golvet. Och vet ni, det var så himla roligt att göra något annat än att bara ligga och vila. För vila är en sån sak som är skönt att göra en timme då och då, inte i sex dagar…

Jag tycker verkligen om dessa förvaringslådor, att de dessutom går att stapla på varandra är ett stort och roligt plus!

   

Dessa gigantiska LEGO-klossar finns att köpa  HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.