malinsroom

nya blixttröjan

Vissa plagg blir favoriter direkt, både hos barnet och föräldrarna. Och så var det faktiskt för samtliga tre plagg. Och som grädde på moset så passar favoritkläderna fint tillsammans. Det kan man kalla en riktig favoritoutfit!
milk copenhagenBlixttröjan, som är supercool enligt Lennon, kommer ifrån MILK COPENHAGEN. I morse såg jag i mailboxen att MILK just nu har 40% rabatt på en del varor ur höstkollektionen och denna tröjan finns faktiskt med bland de utvalda plaggen! Så är du sugen så är det fyndläge just nu!

Byxorna kommer också från MILK COPENHAGEN, dessa finns inte men på kampanjen men letar ni efter ett par snygga (och mjuka) chinos så är dessa ett hett tips.
blixttröja
bobo birds

 

Fågeltröjan kommer ifrån Bobo Choses och den kommer ifrån en tidigare kollektion så den finns tyvärr inte att köpa i butik just nu, men lite då och då dyker det upp fågelplagg på köp- och säljsidor.

Att fynda i andrahand är bra både för plånbok (oftast…) och miljö. Och lite farligt… Man kan ju få tag i nästan allt man vill och drömmer om, tyvärr är inte alltid plånboken med på noterna. Just nu söker jag efter LEGO med Harry Potter, vilket känns som ett ”mission impossible”. Sitter du på något HP-LEGO så maila mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.