malinsroom

kurragömma i borås

I helgen åkte jag till Borås för att besöka leksaksaffären Kurragömma. Jag och ett gäng andra bloggare, bla min kompis Emily, var nämligen uppbjudna på en härlig ambassadörsträff!

Och vilken affär sen, en riktig leksaksaffär! En sån leksaksaffär där man hittar lite annorlunda saker – saker som inte finns överallt och som känns mer kvalité än kvantitet. 

Jag blev lite som ett litet barn så fort jag klev innanför dörren. Jag antar att mitt barnasinne är i fint behåll…

kurragömma leksaksaffärAnna, som grundade butiken 2004, berättade lite om butikens resa. Allt från hur hon fick idén till affären, när Kurragömma blev utnämnd till årets butik, om deras nära samarbete och val av leverantörer och hur butiken/webbshoppen fungerar idag. 

Theodora som arbetar med webshop och marknadsföring berättade lite kring deras tankar med vårt ambassadörsskap, och detta samarbetet känns verkligen helt rätt. Och jag lovar att ni kommer att få ta del av lite kul framöver! 

Efter lite mingel med plockmat och bubbel så gjorde vi affären. Ojoj, så mycket fint!
IMG_6310Vi fick en härlig goodiebag med oss hem. I den låg bl.a. En tavla, en liten bebiskanin från Maileg, en docka från Rubens och en badleksak från Plan Toys.

goodiebag kurragömmaEfter leksaksaffären bjöds det på middag i en helt fantastisk lokal som hörde till inredningsbutiken Hjärterum. Det var god mat och trevligt sällskap men när midnatten närmade sig traskade Emily och jag tillbaka till Grand Hotell som vi bodde på. Och slocknade likt två utslagna – hmm. Tvåbarnsmammor… 

grand hotel boråsTusen tack Anna och Theodora för denna trevlig helg! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.