malinsroom

mysig ekofilt

När jag var på Formex i slutet av sommaren så förälskade jag mig i ett för mig nytt svenskt ekomärke, nämligen Littleheart. Littleheart lyckas att kombinera härlig kvalité och snygg design utan att ge avkall på miljötänket!

Textilierna är helt tillverkade i GOTS-certifierad ekologisk bomull. Detta innebär att det inte använts några gifter och bekämpningsmedel varken i framställningen av bomullen eller i tillverkningen av slutprodukten. Hur bra är inte detta! Ingen, och då menar jag både miljö och människor har utsatts för något farlig. Det är tryggt och bra – för alla!

Ganska så snabbt införskaffade jag ett påslakanset till Linné. Tyget Little Anemones är typ ett av de vackraste print jag sett. Delvis för att anemoner är en av mina favoritblommor, men främst för att Jessica lyckats skapa ett blommit tyg som inte känns typiskt flickigt. Dessa anemoner gör sig till alla!

littleheart påslakan

Förutom jerseypåslakanet så har vi införskaffat några filtar från Littleheart och nu när det börjat bli kyligt så fick Linné hem denna underbara sammetsfilten (100% ekobomull) i nyansen dusty blue. Helt fantastisk filt som jag verkligen kan rekommendera nu i höst och vinter!
littleheart stockholm
tjock babyfilt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.