malinsroom

linnés lilla karin

Alldeles nyligen påbörjade jag ett nytt samarbete, i särklass det roligaste jag haft – i lekväg! Jag, tillsammans med Lennon och Linné är ambassadörer för en av Sveriges bästa leksaksbutiker! Ja ni hör ju själv. Drömmen för mig som älskar leksaker!

I samarbete med Kurragömma, som butiken heter, kommer vi att känna, klämma, testleka och förmodligen även kraschtesta en rad leksaker och prylar för barnrummet. Och först ut är en docka från Rubens Barn.

rubens cutie

Lilla Karin tillhör serien Rubens Cutie, som är en liten nättare docka. Karin är 32cm lång och väger 155g, alldeles lagom för Linné som är ett år.

tygdocka

rubens docka

Karin levererades i en jättesöt princesstårtegrön klänning. Dock är jag inte superförtjust i fina kläder, jag vill mer att dockorna ska ha sådana kläder som barnen har. Perfekt för mig var det att det följde med en tidning innehållandes ett mönster på kläder till Cuite-dockorna. Så nu har jag fiskat fram några av Linnés urväxta favoritplagg och snart har Karin en ny garderob!

rubens barn kläder
Jag blir alldeles varm i hjärtat bara av att tänka tanken på när Linné ska sitta och leka med sina egna små kläder.

På lördag ska jag och de andra ambassadörerna åka och besöka Kurragömma och det ska bli väldigt trevligt. Jag ser verkligen fram emot allt som resan kommer bjuda mig på, extra kul blir dett att träffa några vänner som jag lärt känna via blogg och Instagram!

Förresten, Kurragömma finns även på nätet för dig som inte har vägarna förbi Borås!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.