malinsroom

en riktig favoritbutik 

Förra veckan besökte jag MedvetenMini, en helt underbar liten affär i Sjöbo. Precis som man hör på namnet så är ”MedvetenMini” en butik med starkt miljöfokus. Att komma in i en butik som är fylld med finheter och där varorna på ett eller annat sätt har miljötänk i åtanke är fantastiskt tycker jag! Jag blir liksom lite extra varm i hjärtat!


Hur fint liksom? Jag fullkomligt älskar butiker som denna. Ebba som äger butiken har lyckats bra med att ge butiken en personlig prägel genom att blanda gamla skåp med moderna butiksinredningar. Gammalt möter nytt tillsammans med nött och stött.

Och vilka varumärke hon säljer sen. Typ alla mina favoriter och en hel del märke som är nya för mig. Mini Rodini är typ en modern klassiker. Modéerska Huset en favorit. Soft Gallery, By Heritage och Aarrekid märke jag bara sett online tidigare så det var kul att klämma lite på de plaggen.
IMG_6069-0.jpgMed mig hem följde ett gäng med oemotståndligt söta pandor. Ett par urgulliga och supermjuka multiprintleggings från Iglo & Indi och den underbaraste av underbara overaller. Linné är verkligen en riktig gosbjörn i sin nya overall! Hur underbar är den inte!? I’m in love!


Men inte är det bara kläder som Ebba säljer. Det finns även inredning både för oss stora och våra små. Och leksaker! Massor av leksaker!

Så har du vägarna förbi Sjöbo så är detta en butik du inte får missa. Och du som inte bor i Skåne behöver inte hänga läpp, MedvetenMini finns även online!

IMG_6068-0.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.