malinsroom

en ritkigt lattjo kollektion!

Nästa fredag (23/10) släpper IKEA en helt ny lekkollektion.

LATTJO_inne_ute_lek

Lattjo är en kollektion som är tänkt att inspirera såväl små som stora människor till att leka mer. Och att leka mer tillsammans! Oavsett om man är 4 eller 78 år så mår man bra utav att leka och jag tycker det är kul att IKEA satsar lite på just spel och leksaker.

Lattjo innehåller en rad produkter som är tänkta att uppmuntra familj och vänner att leka mer. Det är produkter både för utomhuslek, rollek och musik. Kollektionen kompletteras dessutom med en receptbok – inte vilken receptbok som helst dock. En receptbok för lek! Den låter intressant och ska spanas in vid nästa besök!

Det kommer även en app för digital lek. En app som fungerar att använda både själv och tillsammans med andra. Denna möjliggör att man kan leka med varandra även om man geografiskt har ett avstånd emellan sig. Spännande att IKEA även börjar ge sig in i den digitala världen!

LATTJO_musiklek LATTJO_rollek LATTJO_spel

Jag tror bestämt att det snart får bli en tur till Malmö!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.