malinsroom

banditrandig bebis

Lillebror bus klär bra i banditrandiga kläder. Så fort han har en chans så ska han in och botanisera på Lennons rum. Och just nu är det allt som är förbjudit som lockar. Som storebrorsan legobyggen för att nämna en sak. Här tror jag verkligen att Linné önskar att han hade armar som Kommissarie Gadget

Jag är väldigt svag för randiga kläder i svart-vitt. I vanliga fall så matchar jag kanske inte randigt med randigt men både tröjan och byxorna är nya och jag var bara tvungen att randa hela Linné.

T-shirten kommer ifrån Miniwilla och den är tillverkad i ekologisk bomull. En supermjuk tröja i ett litet tunnare tyg. Leggingsen kommer ifrån MILK Copenhagen och de är tillverkade i ett kraftigare ribbat bomullstyg och jag rekommenderar verkligen dessa. Förutom att de är superbra och snygga så är de även märkta med Öko-tex 100, vilket betyder att det inte finns några farliga ämne i tyget.

Just nu och fram till och med imorgon så har Milk 25% rabatt på samtliga produkter som är Öko-tex certifierade. Dessutom startade idag en kampanj med fri frakt så har du funderat på att köpa något därifrån så är det verkligen läge just nu! Jag fungerar på att köpa dessa leggings även till Lennon!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.