malinsroom

lite som alla hjärtans dag. typ.

Idag var det dags för Mini Rodini att släppa sitt tredje drop i AW15-kollektionen. Jag har spanat på hjärtonesien i månader och när jag, med en kopp kaffe i ena handen och mobilen i den andra, tog rast efter skoldagens slut så såg jag till min fasa att den var slut. Jag knappade mig vidare till nästa sida.  Slut.

Slut.

Slut.

Slut.

mini rodini heart onesie

love onesie

Överallt var den slut, några timmar efter släpp, och det kändes så himla trist! En måste ju kunna arbeta…

Men mot kvällen mailade jag till en butik som inte alltid är snabbast med att lägga upp varor i webbshoppen. Och vet ni. De hade en i Linnés storlek i sin fysiska butik! Och nu är den på väg hit!

Detta låter helt galet, det är jag fullt medveten om… Men när jag såg att hjärtedressen var slut så blev jag otroligt besviken! Med betoning på otroligt… Jag vet att det bara är kläder. Och inget vi direkt behöver – bara villhöver.

Det känns sjukt. Är jag störd? Eller är detta normalt beteende?

Har du känt samma över ett materiellt ting?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jullan

    Absolut! Samma här! Man hinner inte ens få känna efter vad man gillar och inte av MR´s kläder för då hinner de ta slut. Så otroligt frustrerande och tråkigt tycker jag för som du säger man måste ju hinna jobba.