malinsroom

sötaste barnkrokarna

Ordning och reda kan en väl aldrig få för mycket av!? Hos oss råder det lite av en förvaringskaos, allt är överallt och inget är där det ska. Och jag klarar inte riktigt av det. Jag vill att varje sak ska ha sin plats! Men fram tills dess att vi renoverat klart så är det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

För att få lite mer ordning bland Linnés småprylar som inneskor, nappar, napphållare, snuttefiltar med mera så köpte jag ett par krokar som ska hänga jämte spjälsängen. De har inte kommit upp än, men tänkte att jag ska visa dem.

krokar

Visst är de gulliga? Jag är väldigt förtjust i Bloomingville Mini (<- länk till deras höstkatalog) som krokarna kommer ifrån. Färgskalan passar perfekt in i Linnés lilla hörna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.