malinsroom

bobo choses för oss mammor

Det är inte bara Mini Rodini som hade nysläpp idag. Även Beau Loves och Bobo Choses.

De två förstnämnda släppte barnkläder i vanlig ordning men Bobo släppte en damkollektion! De gör tvärt om alla som gör ”mini-me kollektioner” och kör på en ”supersize my baby” vilket är väldigt kul som omväxling! Sen får jag väl erkänna att jag nog hade känt det som att jag själv gled runt i barnkläder om jag köpt något plagg.

Fast det finns ju alltid undantag. Som kappan med svalor. OMG så fin. Och dyr. Tyvärr… Hade jag passat i rosa så hade jag köpt den tröjan på studs. Lite som tröst över kappan… 

   
 
Hästklänningen är också fin och jag kom nyss på att jag har en mörkblå klänning med typ identiska lila hästar. Måste nog djupdyka i källarens klädhögar känner jag!

  
Vad tycker du, är det hiss eller diss?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.