malinsroom

vrom-vrooooom

Att vi fått två biltokiga barn råder det inga som helst tvivel om. Lennon och Linné älskar allt med hjul!

När Lennon fyllde två år så fick han en grå plåtbil från Mini Speeders i present av oss. Och det var kärlek vid första ögonkastet! Fråga mig inte hur långt den bilen kört, men det måste handla om mil! 

Linné har ju av självklara anledningar fått ärva det mesta utav Lennon, vilket är kanon på många sätt och vis! Men samtidigt så är de flesta prylar Lennons och vi har tänkt att det kanske inte blir så kul för Linné den dagen när han som vuxen frågar efter sina baby- och barnsaker. Så vi har faktiskt börjat att köpa en del saker dubbelt bara för att det ska vara lika. Det kan kanske tyckas lite onödigt men det känns bra att båda får ha några saker som är deras egna!

    

Just nu gäller det dock att hålla koll på sina tår… Syskona L kör nämligen runt i värsta racen här hemma!

  

Tips! Just nu har Jollyroom dessa bilar till halva priset, så är du spekulant på en ny bil så är det ett bra tillfälle att slå till just nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.