malinsroom

härligt värre

Igår hade Lennon och jag en riktig mysdag! Efter att han suttit lungt och fint under mitt möte på förmiddagen så gjorde vi stan ”a la Lennon”. 

Det blev hamburgare, leksaksaffär, fika och ytterligare en leksaksaffär. Däremellan testade vi nog samtliga av innerstadens rulltrappor… Det gäller ju att passa på att göra sånt som vi inte kan göra hemma! 

Med en påse med hajar och småbilar på armen åkte vi sen hem till Johan igen för lite sedvanligt fredagsmys. Grillade hamburgare stod på menyn. Och ja, vi älskar hamburgare. Inget konstigt med två om dagen, eller hur!? 

     

Det känns verkligen lyxigt att kunna göra något själv tillsammans med Lennon. Sen Linné föddes så har det ju automatiskt blivit att vi alla anpassat oss efter hans behov, vilket såklart är en självklarhet. Men jag tror att det är ganska så bra för alla barn att få lite egen-, eller ensamtid tillsammans med sina föräldrar eller någon annan familjemedlem. Lennon har aldrig klagat över något som har med Linné att göra, men han har visat att han älskar tillfällena då enbart han är i fokus och det känns bara sunt tycker jag!

Idag ska jag besöka Formex tillsammans med Emily, det ska verkligen bli roligt! Lennon ska åka med min bror till Naturhistoriska och kika på dinosaurieskelett och annat spännande! En bra dag helt enkelt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.