malinsroom

giftfria leksaker

Idag har jag varit på Formex och tittat, känt och klämt på otroligt många fina saker. Jag kommer att visa en del gobitar här på bloggen framöver men eftersom jag inte har med min dator så får vi hålla tillgodo med några mobilbilder. 

En av de första leksaksmontrar som jag besökte var Ekolekos och precis som ni hör på namnet så säljer Ekoleko enbart giftfria leksaker. Hur bra är inte det! 

    

Ett leksaksmärke som jag verkligen fått upp ögonen för är polska Wooden Story som gör helt otroligt fina träleksaker. Träklossarna med gravyr är så himla vackra och stapelklossarna skulle säkerligen kunna underhålla Linné i timmar. 

Det fanns även en hel del fina djur i naturgummi som gärna hade fått flytta hem till oss. Jag kollade på Ekolekos hemsida och de har inte kommit in där än men märket på dem är Green Rubber Toys

  
En annan kul sak som jag hittade var jellybeansliknande kritor. Så himla gulliga! Och även om de kanske ser små och pyttiga ut så var de väldigt greppvänliga.

  

Fortsättning följer…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Det är ju så mycket man vill hinna se när man väl är på Formex så man missar säkert många fina utställare. Jag snubblade faktiskt över ett riktigt guldkorn, Luna & Juliet. Det är ett alldeles nytt barnklädesmärke. De hade cirkustema på sin kollektion och de var så himla mjuka och sköna att jag själv hade velat ha kläder i vuxenstorlek. Kolla deras sida http://www.lunaandjuliet.se