malinsroom

finaste barnmöblerna

När vi kom hem från vår semester så väntade det lite paket på oss i vardagsrummet. Bland annat detta fina barnmöblemang ifrån Alice & Fox som vi hittade hos Jollyroom.

    
 

Både Lennon och Linné blev glada för det. Lennon tyckte att det var helt perfekt och föreslog att han och Linné kunde äta mysfrukost där tillsammans. Linné sa såklart inget om möblemanget men hans ögon tindrade till. När han senare kom på att han nådde blommorna i fönstret från stolen blev han än lite gladare.  

Just nu står möblemanget i vardagsrummet, men tanken är att det ska stå på Linnés rum så fort det är klart! 

Om två-tre månader dränerar vi runt huset och sen kan vi börja på de lite roligare sakerna. Men fram tills dess kan man ju fixa klart på allt piff-piff och just nu kikar jag på en matta som kan ligga under bordet. Det finns så mycket fint men denna mattan från Lilys Island är en ny favorit som jag ska spana in! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.