malinsroom

höstnytt hos Elodie Details

Efter att ha kikat igenom nyheterna hos Elodie Details så har min önskelista växt med ytterligare några punkter. För precis som alltid så lyckas de pricka in trenderna. Denna gången möter vår skandinaviska midnattssol den lite mystiska månen över Marrakesh och mönsterna Bedouin Stories och Glided Grey, med sina mjuka och gyllene toner, ger ögat två vilsamt vackra mönster.

Det som jag blev som mest förälskad i är deras nya lekmatta. Hur bra tajming är det inte att de kommer med en matta som är som gjord för tipi-tält när jag bokstavligen sitter och syr ett sånt till Lennon och Linné? Och speldosan, tänk en spelandes drömfångare hängandes inuti tältet tillsammans med en ljusslinga. Helt magiskt!

elodie details lekmatta
Lekmattan ”Graphic Devotion” har en prickig undersida och är tillverkad i Öko-tex certifierad bomull! – Musikmobilen Feather Love finns i två olika storlekar.
Och på tal om magiskt. Det kommer en helt ny filt i våffelvävd ekologisk bomull. En stor tumme upp den!

elodie details filt
”Waffle blanket” är tillverkad i ekologisk. – Mjukiskaninen ”Bunny Tender BunnyBelle” finns i tre olika utförande.

elodie details ryggsäck
– Ryggsäcken i härliga tyget ”Bedouin Stories”. – Den guldrandiga mössan ”Winter Beanie Gilded Grey” är som gjord till Linnés guldiga hår! Och vantarna ”Bunnybelle” görs både med eller utan tumme.
 

Den söta lilla ryggsäcken har kommit i två nya färger, en mönstrad och en helt enfärgad svart. Och nu kommer vi till ett måste till Linné, vårt lilla guldefjun. En gråguldig mössa och små söta kaninvantar. Jag dör nästan sötdöden bara jag tänker på hur go han skulle bli i detta!

Och detta är inte allt gott folk, bara mina absoluta favoriter. Hela kollektionen finns att se på Elodies hemsida!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.