malinsroom

moon & stars

Det har kommit in en ny babykollektion på H&M. Baby exclusive säljs endast online och innehåller allt från mössor till mysfiltar. 

Jag passade på att köpa några plagg till Linné, det blir perfekta kläder att ha på förskolan! 

      

Samtliga av plaggen jag köpte är tillverkade av ekologisk bomull och här kan du läsa lite mer om deras miljötänk. Alla plaggen görs upp till storlek 92, något jag är väldigt glad över! In och spana in denna kollektionen, den brukar sälja slut ganska så fort! 

Förresten. Förutom kläderna ovan så köpte jag även ett paket med wallstickers. Jag vet inte riktigt var jag ska ha dem, men de var så söta att jag inte kunde låta bli! Månen är ett stickers och sen är stjärnorna var för sig. Och de kan jag nog sätta ut på behörigt avstånd från lilla klåfingret.

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.