malinsroom

lennons luftballong – och en fin rabattkod

Det var lite som kärlek vid första ögonkastet då jag såg luftballongen på lilla Filips rum. Jag kunde inte riktigt släppa tanken på att vi med skulle ha en luftballong. Frågan var bara var. När vi väl började pyssla med att hänga tavlor på Lennons rum så föll pusselbitarna på plats. Och så här blev det!

Lennon valde en regnbågsfärgad luftballong.
Visst är den fin? Ballongen hänger i en fiskelina så det ser ut som att den svävar på riktigt!
Eftersom Lennon står för husets färgglada rum så fick det bli en regnbågsfärgad ballong. Och den är så fin! Vi valde en mellanstor (finns i strl S-XL) ballong och den känns alldeles lagom stor.

Vi köpte vår luftballong hos webshopen La Maison Stockholm. Deras barnavdelning innehåller flera fina saker och förutom denna luftballong så hade gärna mobilen med solsytemet och ballonglamporna fått flytta hem till oss! Lennon har börjat att intressera sig för rymden och han hade nog uppskattat att ha sitt eget lilla solsystem. Och Linnés mamma hade väldigt gärna haft en ballonglampa till honom, eller möjligtvis till sig själv. Men där sätter nog Martin stopp… 

Är du i Stockholm så tycker jag att du ska passa på att besöka deras fysiska butiker som ligger HÄR. Deras barnbutik La Petite Maison är fylld med finheter för de minsta! Och då menar jag fylld!

Ett bra presenttips!

Går du i presenttankar till en födelsedag eller kanske ett dop? Om du frågar mig så är luftballongen en fin present att få, det blir en sak man har framme men som även kommer att sparas och bli en minnesgrej. Luftballonger går aldrig ur tiden, och tänkt vilken nostalgi det blir när den en dag i framtiden hängs upp i ett rum till ett litet barnbarn.

I samarbete med La Maison få du just nu 15% rabatt på ALLT (gäller tom 15/5) i deras webshop – ange bara koden ”malinsroom2015” i kassan. Grymt va!?

Och för dig som vill så finns de att följa både via Facebook och Instagram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.