malinsroom

fin i getskär

För ett par år sedan bestämde jag mig för att sluta köpa en massa billiga skor som man använde ett par gånger till en viss klädsel. Jag hade en hel kartong med billiga sommarsandaler, vissa var i samma modell fast i olika färger. Det slog mig att det var lite sjukt att ha så många skor. Speciellt sjukt då de inte användes. 

Jag tror att många känner igen sig i detta. Man går på typ H&M, ser ett par söta ballerinaskor för 99kr och köper dem i bara farten. Köper ett par matchande skor till nya klänningen. Köper utan att tänka.

Inte så hållbart. Vare sig skorna, för ekonomin eller för miljön.

Igår slog jag till på årets sommarsandaler när Ellos hade 40% rabatt på varumärken. Det blev ett par sandaler i ekologiskt skinn. Getskär från Kavat

 

Jag gillar det enkla i denna modell, det gör att passar till precis allting. Det enda jag är tveksam till är storleken. Jag har fått för mig att mina fötter växt(?) så gick upp en storlek mot vad jag brukar ha. Det är inte värre än att jag får byta om de är för stora.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Helt rätt tänkt! Jag håller precis på att fundera i samma banor. Mindre grejer men kvalitet. Och vilka fina skor! När får man reda på varumärkesrabatt på Ellos förresten, det har jag missat!

  Hälsar Kristina

  1. malinsroom

   Ja, jag försöker prylbanta ner oss. Köper bara sånt jag/vi verkligen vill ha. Lägger hellre en extra slang på rejäla saker som håller i längden!

   Jag har anmält mig till deras nyhetsbrev. Koden kom som sms-erbjudande!