malinsroom

abcd… snyggaste alfabeten!

Michelle Carlslund – Flip alphabet – fr. 248:-

 

Kanske är det för att jag är lärare, men jag fullkomligt älskar bokstäver och posters prydda med dessa vackra krumelurer.

På Lennons rum finns det just nu tre olika varav en är helt ny och min nya favorit! Martin undrade lite var jag ska ha alla och det kan man ju undra. Men jag har en plan. Och fler alfabet kommer garanterat att få flytta in eftersom Linné än så länge inte har ett endaste.

Posters är ett billigt sätt att piffa upp ett rum. För en förhållandevis liten summa pengar så kan man få en riktigt fin tavla. Och jag tycker att det är en bra grej att önska sig på födelsedagar.

Att googla efter -alfabetsposter- är lite som att leta efter en nål i en höstack så därför har jag listat mina fem favoriter som finns att köpa just nu!

 

~ 1 ~

Översta bilden visat två print från danska Michelle Carlslund. Printen är tyckta i Danmark på stenpapper. Stenpapper är ett ekovänligt alternativ gjort på kalksten och produktionen släpper ut hälften så mycket koldioxid än vanlig pappersproduktion. Ett snyggt print som passar lika bra i vardagsrummet som i barnrummet.

 

~ 2 ~

Highwaydesign – Abrakadabra – fr. 25€

Highwaydesign är ett finländsk företag som startades och drivs av Johanna Högväg. Jag har flera prints och kort av Johanna och Highwaydesign tillhör ett av mina favoritmärke när det kommer till posters. Den gula Abrakadabrapostern tillhör mitt senaste inköp och sen tre dagar hänger den inne på Lennons rum. Så himla fin!

Förresten, jag och Johanna har kokat ihop en liten överraskning till er. Så håll utkik!

 

~ 3 ~

WIHO design – ABC & ÅÄÖ – fr. 250:-

WIHO design, som består av duon Anna och Jasmina gör ljuvliga prints för hela hemmet. De håller sig till en mjuk, härlig färgskala. Linnés färgskala! Jag gillar båda varianterna på dessa alfabet men typsnittet på den vänstra postern tilltalar mig mest, lite synd bara att den saknar ÅÄÖ. Ett potentiellt köp till Linnés kommande rum.

 

~ 4 ~

Little Bernard – ABC – fr. 190:-

Little Bernard gör posters för hela hemmet, och det finns hur många som helst att välja mellan! ABC finns att få i flera olika färgsättningar och jag gillar enkelheten med denna poster. Sen är det väldigt effektfullt att lyfta fram vokalerna genom olika färgval. Och läraren inom mig uppskattar vokalfokus, det blir lite omedveten inlärning!

 

~ 5 ~

Sist, men inte minst på listan så kommer Tellkiddo. Jag har ju tidigare tipsat om Tellkiddos förvaringspåsar, men Maria har mycket annat fint i sin lilla shop. Som alfabet. Svart för den monokroma och färgglatt för de som känner sig mer polykroma.

Fram t.om. 30/4 så får du 20% på alla Tellkiddos print om du anger koden TellMalinABC i kassan!

Tellkiddo – Alphabet black/colourful ABC – fr. 35:-

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.