malinsroom

lite matchningar

Jag tycker att det är himla kul att göra olika matchningar med barnens kläder. På Instagram blev jag utmanad att visa fem stycken favoritoutfits och när jag nu sitter med en massa bilder så tänkte jag att jag kan visa upp lite här. Klicka på länkarna efter plagget så kommer du direkt till olika försäljningsställen! 

tinycottonsankstjärtsbyxor

– Byxor, Lindex – Tröja, Tinycottons, Stickad kofta, H&M – Kort, Rifle paper – Figurer, Sonny Angel

me&i tröja med racerbilar

– T-shirt, me&i – Leggings, Lidnex – Solglasögon, Mini Rodini – Racerbil, Brio –

filemonkid

 – Vändbar tröja (eko), Filemonkid – Leggings (eko), Bondonorganics – Kamera, Numero74 – 

– Vykort, Eef Lillemor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.