malinsroom

rörigt värre

Jag vet inte riktigt vad som hände, men någongång under Lennons fjärde levnadsår så förlorade han totalt förmågan att städa undan efter sig. Allt slängs där det faller in. Kläder här och där, saker huller om buller! Det ser oftast ut som att en tornado svept förbi. Sen har vi klart lillebroren som gärna hjäper till i tornadoleken. Han gör verkligen sitt, helt makalös på att plocka fram saker! 

I söndags tog jag ett riktigt tag på rummet. Varendaste liten låda sorterades och tillsammans strukturerade vi om förvaringen lite grann. Tidigare hade Lennon exempelvis en förvaringslåda för hård leksaksmat, en för mjuk och ytterligare en för papp. Nu gjorde vi en större istället. Det blir ju lättare för honom, eller det går snabbare. För det är nog där skon klämmer har jag för mig. 

Vi har en del tavlor att hänga upp och även en luftballong som Sofie inspirerat mig till. Kanske blir det gjort denna helgen. Vi får se. På fredag ska jag nämligen till Ullared! Kanske behöver jag vila upp mig resten av helgen efter ett sånt besök…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.