malinsroom

små snabba steg

Som från ingenstans så började han att sitta. Sen tog det inte många dagar innan han skulle stå. Och nu i helgen gick han själv med gåvagnen. Utvecklingen går i turbofart just nu. Det känns som att det händer något nytt hela tiden!

(null)
Nu när Linné börjat att gå så kom jag att tänka på att han måste ha ett par skor. Lennons första skor var ett par svart-vita skinnskor med kardborreknäppning från Kavat. De är lika fina ännu men jag tycker att det är något visst med de första skorna och självklart ska Linné få ett par egna. Vem vet, en dag kanske de vill ställa sina första små skor på finhyllan.

Ni är säkert många som har koll. Vilka skor är bäst, smidigast och snyggast just nu? Ge mig tips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.