malinsroom

la la land

På grund av tekniskt strul så funkar bloggen lite sisådär just nu. Mina senaste inlägg har olyckligtvis försvunnit och därför så blir det lite repriser de kommande dagarna. Men vissa saker bör man ju inte missa…

Som det nya exklusiva samarbetet mellan det svenska och coola barnklädesmärket Gardner and the Gang och den internationella webshoppen Mini X Style för att nämna ett exempel.

Sen igår kan man nämligen köpa fyra nya specialdesignade plagg i ekologisk bomull i ovan nämnda webbshoppar. Kläderna säljs under kollektionstemat LA LA Land.

(null)

(null)
Kollektionen återspeglar drömmande dagar i Los Angeles och Kalifornien, med svajande palmer, coola Cadillacs och ikoniska LA-prints.

Min favorit är biltröjan och den är faktiskt på väg hem till Lennon just nu. Jag tycker att det känns så befriande att hitta kläder som inte följer den typiska könsindelningen med flick- och pojkkläder. Fråga mig inte hur många tröjor jag stått och tittat på och hängt tillbaka just för att de varit så sjukligt könssterotypa. Blått, lite farligt och coolt till pojkarna och rosa, snälla och söta bilar till flickorna. Här ser bilarna ut som bilar. Det räcker långt det! Och Lennon kan få ha rosa utan att någon (förhoppningsvis) kommenterar att det är en tjejtröja.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.