Livet runt 40

I goodiebagsen

20140325-073002.jpg
20140325-073011.jpg
20140325-073020.jpg
20140325-073028.jpg
Som jag skrivit tidigare blev vi ordentligt bortskämda med saker i våra goodiebags. Detta är innehållet:
NESTOR http://nestorforlag.se/m-ste-alla-vara-s-j-vla-lyckliga-hela-tiden/index.html (E-bok, kommer på mailen, ”Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!)
DRESSTWICE http://www.dresstwice.se/ – Rabattkupong att användas i deras webbshop
MY BLISS http://mybliss.se/ – En ljuvlig body i mjukaste material.
MAKE UP STORE http://www.makeupstore.se/sesv/home.php – Underbart smink från Makeupstore Karlstad. Jag kompletterade detta med en snygg ny necessär som de sålde ut i sin monter. Makeup store bjöd även på gratis festmakeup under lördagen för oss vipbloggare, vilket jag inte var sen att anamma.
ME AND I http://www.meandi.se/ – Underbar mössa med biltryck, parfym och servetter blev vi bortskämda med av underbara MeandI.
BRA MAT HEMMA http://www.bramathemma.se/ – Ny matlåda med gele som håller maten kyld. I locket fanns även bestick. Här skickade de även med 2 burkar bambuskott. Man tackar.
BANKERYD http://www.bankerydbok.se/page6.php (Kalle Frågvis) – 2 böcker varav 1 barnbok.
GLIMRA FÖRLAG http://www.glimraforlag.se/se – Härliga Glimra Förlag skickade med 2 av de roligaste böckerna jag läst på länge – porr för nyblivna mammor och porr för kvinnor. Precis min humor. Först trodde jag de läst min blogg och sett hur lite sex det är och skickat med en pik, men så var inte fallet. Jag ska lägga upp bilder på böckerna och vad de handlar om, för dessa är en suverän present! Från Glimra köpte jag även flera anteckningsböcker och kort. Vilket bra sortiment!
MY PERFECT DAY http://www.myperfectday.se/ – Mässans mysigaste monter stod My perfect day för, som bjöd oss på cupcakeformar. Kolla in deras webshop för att bli inspirerade att baka!
ACRILEX http://acrilex.se/ – Marknadens kanske bästa vitaminer för barn – zooKids. Mjuka vitaminer som smakar godis. Vi har tidigare smällt i oss en burk här och jag blev tokigt nöjd över att vi fick inte mindre än 3 burkar! Dessa vitaminer finner ni hos Apoteksgruppen eller på deras hemsida. Det är inte ett problem att få i barnen vitaminer med dessa let me tell you!
OSSOAMI http://www.ossoami.com/hem-i-51.aspx – Ossoami gav alla vipbloggare ett par valfria jeans. Detta är ju lyxigt bara det. Dessa jeans är förstärkta över knän för att man ska slippa få trasiga knän på alla byxor barnen har. Man kan tro att byxorna skulle bli hårda och inte så sköna, men de är jättemjuka och GRYMMA! Jag valde ett par till Petter, som han ska få testköra. Ska bli jättespännande. Vill ni ha chans att vinna ett par egna Ossoami jeans har de just nu en tävling på Facebook!
SINNE & SMAK http://sinneochsmak.se/ – Här blev vi bortskämda med en hel påse med deras naturliga mellanmål för vuxna och barn. Bars till vuxna och sticks till barnen. 5 olika smaker till barn och 3 för vuxna. Bara naturliga ämnen! Dessa säljs på Willys och ska ni testa endast en smak rekommenderar jag Hallon, de smakar precis som hallonsnören när man snurrat upp dessa till en boll. Asgott.
CASTUS http://sinneochsmak.se/

COTTONANDBUTTON http://cottonandbutton.se Här fick vi välja en pyjamas. I mjukaste ekologiska bomull. Jag valde ett urhärligt randigt nattlinne i finaste Madickenstyle åt Olivia. Den har redan använts och den är verkligen lika mjuk på som den känns i handen.
CLARION HOTEL PLAZA som tog hand om alla  https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-plaza/

Årets BARNmässa samlade in pengar till Läkarmissionen och iår fick de ihop över hisnande 82000 kr! Herregud vilken känsla!
Jag vill tacka alla sponsorer för grymmaste produkterna någonsin och ett stort tack till Linda Modin Klemner som gjorde allt möjligt. Å så klart bästa Therese på Den Tvetydiga mamman som var bloggambassadör!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin K Eriksson

    Hej missjoi:)
    Några av produkterna i din goodie bag fick du av mig, nämligen mina båda böcker: Kalle Frågvis och När minnen får liv. Jag är själv småbarnsmamma och vet att det inte är så lätt att få ro att sitta och läsa, men jag hoppas att du ändå kan ta dig den tiden, för personligen tycker jag att det är underbart med böcker (både att läsa och skriva som du förstår) och ett bra sätt att få egentid.
    Kram från Malin