Livet runt 40

Grattis mitt lammkött

Morgonen startade klockan 6 för mig och Petter och vi har haft en lugn och skön start på morgonen. Första halvtimmen satt vi bara och myste i soffan (ja jag hade händerna fulla då jag var tvungen att kittla hans fötter, mage och panna). Sen åt han en enorm frukost och satte sig och lekte affär alldeles själv.
Strax innan 8 vaknade Olivia och var på ett strålande humör. ”Idag fyller pappa. Han måste få paket.” var hennes första meningar.
Sagt och gjort. Hennes vilja är min lag.
Vi tog fram paketen och smög in till pappa Andy och sjöng ja må du leva. Petter såg bara Ipaden och fråga mig inte hur, men på något vis fick han på ”Ja må du leva” på den och våra hakor tappades till marken.
Andy var som en liten flicka på julafton och öppnade sina paket småfnittrandes. Olivia gissade att han skulle få modellera i paketen och blev besviken när det var 2 nya parfymer och ett par fårskinnstofflor från svärmor.
Andy däremot jättenöjd, men inte lika nöjd som jag skulle jag tro då jag spyr på hans 10 år gamla Old Spice som står och luktar unket i toalettskåpet. Och visst oavsett hur manligt det är att lukta fabrik och lite olja, så tar jag hellre att han numera kommer lukta David Beckham och Umbro.
Mmm..
Så hipp hipp hurra för mitt älskade lammkött idag. Grattis Andy på din 36 års dag!20130907-214908.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.