Livet runt 40

Sjukdomsstatus

Min sjukdom har eskalerat under dagen. Imorse kunde jag knappt prata och sen har jag fått feber.
Och så en sjuk Petter på det, som nog är sitt värsta idag. Feber, hemsk hosta och snor ta mig tusan överallt.
Plus en uttråkad rastlös Olivia som bara vill gå ut och leka. Hon har hosta och är snorig, men ska till dagis imorgon.
Som tur var bestämde vi att Andy skulle vara hemma imorse, men ni vet väl hur det blir ändå. Man kan inte bara ligga still och glo när man är sjuk. Jag blir stressad av vissa saker som är lite kaosartade och så är jag där ändå och styr upp. Hjälper till fixar.
Andy sa åt mig att gå upp och lägga mig, men jag har svårt för det. Att lämna honom med allt.
Jag sa att du är bättre på det än jag. Att gå och vila.
Han tyckte det var lite provocerande men det är ju sant.
Jag är väldigt glad att jag slipper ta den kommande natten med Petter. Natten som var var hemsk. Andy skulle ha haft den, men hade magsmärtor så jag gick upp vid tolv. Jag somnade klockan fem imorse efter att nog ha sett sju avsnitt av Hot in Cleveland på viaplay. Fick iaf sova imorse till halv 11.
Men fy vilken pärs det är att vara sjuk och ha barn. Det kommer ju ta tid detta å bli frisk.
Usch
Fast det som räknas är att Petter blir frisk nu. För han e allt bra hängig.

20140210-203531.jpg
Sjuk liten Petter som somnade till Sean Banan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Här har vi också sjukstuga. Influensan antar vi. Jag är sjuk och vabbar men det håller ju inte när man själv har 39 graders feber så idag jobbar sambon halvdag sen får jag väl sjukskriva mig och sambon vabba. Har hört att det är en långdragen influensa.. krya på er