Livet runt 40

En epok går i graven

Det är med lite sorg i hjärtat vi nu har lagt ut vår älskade Bugaboo Donkey Duo till försäljning på Blocket. Har dammsugit, rollat och tvättat i några timmar och plockat ihop alla saker som hör till.
När man tog in liggdelen högg det i hjärtat. Lille Petters liggdel.
Kände samma sorg när jag lade ut Olivias barnvagn Kronan till försäljning. Den vagnen var så sjukt bra och körde genom modd och snö utan att det kändes.
Och nu är det alltså dags för bästa buggen.
Hoppas på smidig och lätt försäljning såklart.
Petter behöver inte ha någon vagn med sig till dagis numera, då det nu fanns en vagn över. Perfekt!
I ugnen här hemma puttrar Pulled Pork sedan 3,5 timme. Är så hungrig så jag kvider inombords.
Petter sover och hans feber har idag stannat på 38,1. Båda barnen har hosta och snoret rinner som elvor i ansiktet. Har fått i Petter en halv pannkaka och Olivia fick jag lura att det var godis i pannkakan (vaniljsocker)  och då dög det med en halv där oxå.
Imorgon blir det återigen vab, men jag och Andy är inte överens med vem som ska vara hemma än. Jag säger han och han säger mig. Vinner han duellen visar det bara att jag inte orkar stri, vinner jag visar det bara att jag helt enkelt vann.
Vad har ni för er?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa L

    Exakt samma läge här, karln får köra vab imorgon medan jag sticker till jobbet, har intelligenta samtal med andra vuxna och drar hem kosingen:-) Och som den fullpotten inte va nog så sitter jag nu inne framför brasan och kollar bamse med ungen medan han står ute i regnet och snickrar på ett garage…. Att jag är vinnare är bara förnamnet!!! He he he….

    1. MissJoi

      haha you go Åsa! Andy staplade och högg ved förut i regn och jag lagade pulled pork (som lagar sig själv i ugnen i fyra timmar) och kollade OS. hmm.. det är tufft att laga mat. Dock tog jag vabben imorgon frivilligt, mot att han tog natten med Petter inatt. Petter har asmycket hosta. Tycker jag vann ändå 😀