Livet runt 40

Att göra sin egen RisiFrutti

Risifrutti är något barnen fullkomligt älskar här. Petter nöjer sig inte med en utan han kan trycka nästan 2 om han tillåts. Det kan ju bli rätt dyrt att köpa på sig några stycken för att ge som mellanmål och dessutom innehåller de ju rätt mycket socker.
MEN
för en tid sedan slog det mig ett ljus. Ni kanske redan kör med detta, men jag kände mig rätt smart när jag kom på att det räcker ju med att köpa en tub risgrynsgröt och sen ta vilken sylt man vill. Då kan ju ungarna äta hur mycket de vill.
https://blogg.loppi.se/livetruntfyrtio/files/2014/02/risgrot-500g-felix-1.jpg  + https://blogg.loppi.se/livetruntfyrtio/files/2014/02/ica-sylt-utan-socker_5185af92ddf2b30d944ed6ac.jpg = http://bloggar.capdesign.idg.se/forpackad/files/2010/06/Bild-8.png Bra mycket billigare och lite nyttigare.
Ja som sagt ni kanske redan kör så, men för mig blev det värsta grejen.
You´re welcome.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frida

    Vill man göra det lite med ”nyttigt”. Så kan man göra allt själv. Jag brukar koka grattis. Låter det svalna . Har i vispad grädde och nått för att söta det med. Tex honung eller agavesirap. Vill man va lite nyttigare så kan man ha i neutral yoghurt. Blir inte alls lika gott. Det tar tyvärr lite tid. Ska prova nån dag att göra det i micron