Livet runt 40

Helt hundra

Jag trodde att jag skulle vinna värsta priset igår när jag tittade ned på min biobiljett och insåg att jag fått sittplats nr 100 på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, men icke. Däremot vann vi nästan 1 timme och 50 minuters skratt. Aldrig har en film gått så fort när den varit så lång. Satans bra.
Sen var en kompis till Andy och Minna med i filmen, så det var ju också roligt – Gustav Deinoff.
Så se filmen, den är rolig!
Hemma gick nattningen med Petter sisådär. Jag hade ”lovat” mamma att nattningen tar ofta 3-5 min när man lägger honom vid 20. Men efter en timme drygt låg fortfarande mamma kvar inne i rummet och hörde Petter skälla över mig, pappa och Oliva, gjorde pruttljud och spottade och fräste.
Men efter en 15 sekunders smekning över huvudet somnade han och sov till 7,20 imorse. Sånt gillas. Själv sov jag till strax efter 9 vilket var extremt välbehövligt.
Nu ska vi strax hämta hem Olivia från farmor, då farmor har fått feber. Jag längtar efter Olivia så jag håller på att bli knäpp. Söndagsångest i kroppen gör liksom saken mycket värre.
Men ikväll är det träning igen och sen ska jag baka morotsmuffins och veckohandla inför kommande vecka.
Nu fötterna på soffbordet och kolla in Hollywood Nannies.http://www.sf.se/ImageVaultFiles/id_9736/cf_206/Hundra-ringen.jpg
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.