Livet runt 40

Dag 2 med skrik

Även denna morgon började Olivia gråta och skrika. Vet inte om det har med att göra att vi lämnar båda två. Vi får nog testa att bara en lämnar imorgon för detta är inte roligt.
Man åker iväg till jobbet med en dålig känsla i magen.
Det liksom är surt och ont.
Usch

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Går det över fort sen så behöver du inte oroa dig. Visst känns det för stunden sjukt jobbigt men det är ändå en sund reaktion. Hon kanske är inne i en period nu då separationen är tuff. Tänk att det är en fas för att hon ska utvecklas. Så länge hon inte är ledsen resten av dagen på förskolan ..

  2. DeMarkey -LiveYourDreams!

    Usch, låter inte kul alls att starta dagen på det sättet. Man dör ju lite inombords. Prova att bara vara en som du säger, tror det inte kan vara så kul för barnen att se mamma OCH pappa försvinna.. Va kort och koncist. Gå bara, (lättare sagt än gjort) men efter 3-4 dagar brukar det gå över för dom flesta. Vissa kräver mer inskolning, det ska pedagogerna säga till om i sånt fall, dom ska uppmärksamma detta.
    Lycka till !

    1. MissJoi

      Precis vad man gör. Man dör lite inombords! Vi ska testa nu iaf att bara en lämnar och se om det blir skillnad. Olivia har ändå gått på dagis i 1,5 år nu så det är säkert någon fas… får vi hoppas.