Livet runt 40

Årets första förkylning

Det krävdes 4 dagar på dagis, så var Petters första förkylning ett faktum. Det var ju uppenbarligen därför han börjat vara jobbig igen på nätterna.
Och inatt var verkligen inget undantag!
Hemskare än någonsin redan vid 23. Han skrek. Kastade sig framochtillbaka. Trodde väl inte han kunde andas. Det var bara att ta upp honom. Fixa nässpray och i med hans astmaspray.
Sen bunkrade vi in oss i extrarummet. Andy kastade vi ut såklart först.
De första 30 minuterna fick jag molhålla Petter tättintill mig och sjunga sånger för att han skulle lugna ned sig.
Resten av natten var … hmm.. ska vi säga intressant? Han kastade sig fram och tillbaka. Snurrade runt. Häl i ögat på mig. Skällde, gnydde och allmänt obekväm.
Vaknade strax innan 7 på ett strålande humör (om man jämför med hur han var på natten då) och sen har det gått i ett här hemma.
Andy är förkylningssvullen och allmänt hängig. Så alltså har jag 2 förkylda barn här hemma idag ;).
Och med den nysningsduschen med dreggel jag fick av min älskade son i ansiktet imorse känns det som jag har fått en liten försmak (med betoning på smak) vad som komma skall för denna trötta mor.
Men med tanke på förkylningar, vill jag slå ett slag för Coldzyme. Jag fick ju möjligheten att testa denna produkt för en tid sedan och herregud vilken produkt. Den motade bort 3 förkylningar på mig och Andy. De liksom försvann och bröt inte ut och då hade vi bara använt den en fåtal sprayningar. Rekommenderas varmt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.