Livet runt 40

10 dagar kvar till julafton

14 december idag och det är blott 10 dagar kvar till julafton.

10 dagar!

När hände detta? Har jag sovit mig igenom både november och december? Fattar ingenting. Hänger inte med.
Har tusen saker kvar att göra, julstrumpor ska stoppas, julgodis ska smältas och härdas och käkas, matsedel och mat ska införskaffas och fixas, vissa julklappar kvar att köpa och GRANEN! Granjävel är inte införskaffad.
Idag har jag iallafall tagit mig i kragen och slagit in julklapparna som stått och hängt i garderoben i hallen. Nu ligger en del av dem istället på kylskåpet och pockar på uppmärksamhet. Tur att barnen inte är högfärdiga och går med näsan i vädret för då skulle de se dem oftare än vad de gör.
Idag har vi varit på kalas. Imorgon är det kalas.
Det har varit kalas! Urmysigt hos syster idag. Petter charmade och pussade både Ilonas svärfar och Rottweilern Bosse flera gånger på munnen.
Olivia hade så roligt att hon inte ville med hem. Första gången jag hört henne säga ”Nej mamma, Olivia vill inte åka hem. Olivia vill stanna här.”
Fick övertala henne med att de kommer imorgon på kalas och att kusin Emelie skulle följa med hem och sova över.
Då fungerade allt smärtfritt in i bilen igen.
Resten av kvällen har hon hängt och dragit i Emelie 20 år, som funnits i allt och både lekt med modellera (vilket jag tror hon gillade mer än Olivia) och sprungit iväg och jagats med 2 ungar i släptåg.
Hon fick till och med ta upp Olivia och lägga henne ikväll. De gick upp vid halv 8 och har fortfarande inte kommit ned. Gissar att båda somnat.
 20131214-215222.jpg

20131214-215254.jpg

20131214-215304.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.