Livet runt 40

Vitpepparkorn i magen

Att sitta på jobbet och få ett sms från mamma där det står att hon mår illa och sen lite senare att hon kräkts gör ju inte eftermiddagen bekväm. Särskilt inte när jag sov där igår kväll.
Inte heller blev jag mer bekväm i min obekvämhet när Andy svarade mig på med ett vändande sms att när han hämtade Olivia på dagis stod en unge och räka utanför.
I samma sekund som orden skrevs i smset började min mage briljera i ruljans.
Dock helt i onödan visade sig som tur var.
Vill inte vill inte.. 6 vitpepparkorn rätt ned i tunntarmen.
Och vi som skulle få besök imorgon inför Olivias 3 årsdag och luciafirande på dagis. Nu kommer ingen. Är väldigt glad att vi inte berättat för henne vilka som skulle komma. Det hade gjort henne så ledsen när vi skulle få berätta att ingen kan komma. Usch.. TUR att vi inte sagt ngt.
Så imorgon firar vi själva.
Helst utan något besök då.. hör du det magsjukan?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Magsjuka smittar väl när den väl brutit ut så du behöver nog inte oroa dig för att din mamma smittat dig. Men sen tar det ju ca 48 timmar från smittotillfället tills man blir sjuk så ja.. man går ju i väntans tider om man varit i närheten av magsjuka..

  2. Svärmor

    Jättetrist, men den sjukan vill ju ingen ha, never more 🙁 Hoppas verkligen att ni klarar er o att lilla <3 får en riktigt bra dag, krama om i massor 🙂