Livet runt 40

Killsällskap i sängen

Jag bäddade ned Andy i sängen på nedervåningen och gick med stadiga ben upp och lade mig.
Efter ett avsnitt av fredagens Hem till gården somnade jag för att vakna vid 23,44 (för att vara exakt) av en gallskrikandes Petter. Olivia verkade inte höra honom det minsta trots att han gallskrek, men jag lyfte upp honom och lade honom bredvid mig.
Han somnade om fort, men inte jag. Han buffade och bökade och låg där och var söt med en snutte över ansiktet. Ibland fick jag ett finger på min arm och då högg det i hjärttrakten av kärlek så jag inte kunde somna. Ni vet en sån där genomskärande ilning så det känns som ett knivskär?
Så där låg vi hela natten med några uppvaknanden. Så första natten… hmm.. not so med beröm godkänt.
Att få Petter att somna igår var ju en historia för sig. Det tog nog över en timme med gallskrik och surhet. Olivia somnade fast Petter ställde sig upp och skrek och grät. Till slut kom vi på att det var Olivias nattlampa som störde och när den släcktes somnade han.
Inatt när jag gick upp med illbattingarna läste jag Lycklige Alfons för båda – Olivia lyssnade som vanligt och Petter stod och sa Nej efter varje mening jag sa. Kan inte ha varit lätt för Olivia att hänga med i boken där inte.
Jag läser ” Alfons och Alfons pappa har tråkigt”
Petter :”Nej”
Jag: ”De minns julafton och alla julklappar”
Petter: ”Nej”
Jag: ”Farmor bara skrattar åt dem”
Petter: ”Nej”
Efter en bok släckte jag lampan, Petter drack upp vällingen och efter 5 min sov båda två och jag smög ut på knarrigt golv.
Så vi får se hur denna natt blir. Andy bäddar jag ned på nedre botten med halvpaj rygg och laddar mig själv med pepp och sömn för spännande natt nummer 2.
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.