Livet runt 40

Efterkontroll uppdatering

Tack för alla era kommentarer. Vad olika det är i Sverige. De flesta verkar ändå ha fått boka själva vid barn nummer 2 eller flera. Det verkar inte vara samma uppföljning när man är flerbarnsförälder. Varför kan man ju fundera på. Det är ju fortfarande samma risker och saker att kolla in och ut när man fött barn.
Och att släppa allt och låta den nyblivna flerbarnsmamman ringa själv för att boka tid, det är ju som att säga nej du får inte göra så där , till ett barn.
Jag känner ju mig själv. Jag ringer ju inte om inte någon tjatar på mig. Jag ringer inte när jag tycker att barnmorskan skulle ha ringt mig istället. Då blir jag anti. På gott och ont.
Ska jag nu gå här och inte göra mina knipövningar och inte veta om jag läkt ihop okej så här lite mindre än 1,5 år efter förlossningen?
Ja troligtvis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emely Tuväng Korabik

    Vad dåligt det är hos er!! Här fick jag automatiskt en tid 8 veckor (eller vad det nu är?) efter förlossningen och barnmorskan var väldigt mån om hur jag mådde hur det gick med amning och så att jag inte kände någon depression och så vidare!!