Livet runt 40

Hur gör ni rent pottan?

Från att ha vägrat bajsa någon annanstans än i blöja eller rätt ut i kläderna går nu Olivia oavbrutet på pottan eller toaletten.
Bara sådär. Vips liksom.
Vi är mycket nöjda.
Dock har vi stött på ett litet problem. Dilemma. Hur gör djur liksom.
När hon går på toaletten spolar man ju bara ned den lille korven som man brukar, men när det bajsas i pottan, hur gör ni då rent den?
Själv sköljer jag rent och gnor sedan runt med en våtservett för rengöring.
Jag och en kompis spånade en del igår kväll och funderade på hur andra gör. Används det diskborste, toalettborste eller våtservetter för att få bort den bruna randen?
Hur gör ni?
Att använda en diskborste och grovrengöra varje gång känns rätt.. ja.. jobbigt om ni frågar mig. Våtservetter är grymt. Både för barnstjärt och pottbott.
Tycker jag iaf.
Hur Andy gör har jag ingen aning om :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Man kan också lägga lite toapapper i botten på pottan , INNAN bajsandet 🙂 om man nu hinner det… Då åker bajset fint ner i toan.
    Jag brukade alltid ta en torr tvättlapp o spruta lite ytdesinfektionsmedel på och gnugga runt i pottan efteråt, känns bra att veta att alla basilusker dör:) Man vet ju aldrig när en liten busunge får för sig att pottan är en bra leksak..

  2. Sanna

    Vi tömmer också i toan, blir det något kvar torkar jag bort det med toapapper, därefter trycker jag i lite tvål i pottan och sköljer av det sista…