Livet runt 40

Så hur går det med allt – uppdatering

Ja nu är det väl dags för lite uppdatering med det mesta tänkte jag. Vi kör en punktlista som vi kan knyta ihop små påsar av allt jag skrivit om.

  • Marwin – Älskade katt. Hon stortrivs. Kissar och bajsar i lådan som en normal katt och spyr på golvet. Gosar sig blå med min faster och kusin så halva pälsen är i deras näsor. Fullt normalt och stortrivs.
  • Katastroftankar – Jag fick mer och mer bukt med dem när det var som värst för ett par veckor sedan. Försökte trycka tillbaka dem och ignorera. Häromdagen kom de tillbaka eller ja mer dödsångesten. Att jag ska bli sjuk eller att någon ska dö. Att man åldras, inte kan göra något åt det. Att man ska dö, men ingen vet när eller hur. Bara att. Det känns som om jag bara går och väntar på att något ska ske.. för så här lugnt kan det väl inte vara??? eller ?
  • Plankan – Ja satan vad vi kör plankan. Tyvärr missade jag en dag när man skulle ha kört, men var för bakis och orkade inte stå på mina svaga armar för att uppbära ett träningsmoment i en utmaning. Så jäkla svaghjärna jag vet, men ärlig är jag.. nu är jag på 1 min och imorgon 1,5.. fi fan!
  • Godisätandet- Jag har inte ätit godis på över 7 veckor. Javisst har jag ätit chips, någon kaka och sånt, men köpt godis eller smakat av Olivias lördagsgodispåse som finns kvar på söndagen har jag då icke gjort. Jag har inge sug alls och kan verkligen gå förbi alla godishyllor i affären utan att min sockertarm styr mig mot Marabou Schweizernöt eller Pollypåsen.
    Så har det då hänt något runt midjan eller andra ställen jag vill få bort extra mjuk hud? ICKE. zip . Nada. Inte ett skit. Lika mjuk och muffins som vanligt. Vad fan. Jävla skitgodislur.
  • After-op Andy – Mycket frisk. Har inte mått så här bra på flera år. Asskönt! Underbart. Men nu ska vi börja nästla i hans ADHD istället och eventuellt kolla någon annan medicin. Vi får se. Det fungerar jättebra med Omega3, Magnesium och B-vitamin. Men vi får se…
  • Min värk – Jag ringde faktiskt vårdcentralen för någon dag sedan och förklarade hur jag mår och så. Att jag inte kan sova ibland för det värker så. De sa.. du kan komma 21 oktober. Ja man tackar. Får väl hoppas att det gått över tills dess så man slipper gå dit. Antagligen det de önskar oxå eftersom jag fick en sån sen tid. Så nu lägger jag ned Converseskorna för att se ifall det är det som skadar mina leder. Ja just det.. jag kunde ju vara deprimerad också.. hmm.. får kika på det.

Glömt något?

20130926-214625.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.