Livet runt 40

Inredning jag skulle vilja ha

Vi har länge letat efter en lampa till barnens rum där uppe. Inte förrän nu har vi hittat en vi ska införskaffa och det fann vi på IKEA.SKOJIG Taklampa IKEA Testad och petskyddad för nyfikna små fingrar. Bra allmänbelysning.(ursäkta den enorma bilden, men fan blev inte mindre heller när jag förminskade…)
Snygg eller hur!?
Sen skulle jag så gärna GÄRNA vilja ha dessa Babuschkor som är designade av Ingela Arrhenius. Älskar dem. Fullkomligt älskar dem. Tycker de är urhärliga.
Matryoshka Animals av Ingela Arrhenius från OmmDesignMatryoshka Animals Black cat av Ingela Arrhenius
Jag älskar verkligen Ingela Arrhenius alster. Både planscher och tallrikar är suveränt fina och det vore kul att ha någon av dessa planscher på väggen:
Katt av Ingela P ArrheniusArken från OmmDesign av Ingela P. Arrhenius Lion av Ingela P Arrhenius från Ommdesign
och tänk att äta på dessa tallrikar:
Melamin tallrik Giraff av Ingela P. Arrhenius från OmmDesign Melamin tallrik Lejon av Ingela P. Arrhenius från OmmDesign Melamin tallrik Fågel Rosa av Ingela P. Arrhenius från OmmDesign Melamin tallrik Räv av Ingela P. Arrhenius från OmmDesign
Helt underbara.
Dock vet jag inte om barnen eller jag skulle bli gladast över dessa Babuschkor och planscher. För vem inreder jag deras rum till egentligen? Till mig eller dem?
säkert till mig 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.