Livet runt 40

4 x GNÄLL

Herregud vilken jäkla gnällig dag det har varit här hemma. Alla 4 har varit gnälliga och på dåligt humör.
Till slut fick vi nog och drog ut till lekparken och lät barnen springa av sig. Vi vuxna orkade knappt med oss själva. Längtade bara att klockan skulle bli 1930, men då var klockan bara 13. Flyt liksom.
Hem efter varsin glass och bara vi kom innanför dörren så var gnället igång. Fy fan vad drygt det är.
Det här med att dra ned på Petters sovperiod till 1,5 timme är inte det lättaste. Idag var han så trött när Andy väckte honom att han sov i hans famn ända tills de kom ned.
Vi har heller inte märkt någon skillnad på nätterna eller när han vaknar på morgonen. 5,15 är lagom tycker herrn. Tackarr..
Hoppas dock på bot och bättring snart.
Vid 17 kom barnens farmor och lyckan blev stor. Gnället på Olivia försvann, men Petter var trött och fortsatte sitt gnälltåg. Men skönt att en av barnen slutade iallafall.
Vid 19,15 sov båda barnen och min hjärna är som en trött svamp.
Imorgon är det dags för jobb igen. Denna helg blev ofantligt kort då det var jobb igår, men får tänka på kommande lönen istället.. som går till att betala den nya tvättmaskinen.. men ni förstår vad jag menar va ;).
Well well..
Nog med klag från mig. Nu tänker jag äta lite chokladglass från glassbilen (någon ny med browniebitar i). Passar pärla efter dagens planka. Ni är väl med än??!! Fattar fortfarande inte hur man ska klara 5 min om lite över 20 dagar. Den som lever får se.
På återhörande
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.