Livet runt 40

Härliga höst och premiärer

Idag har det äntligen regnat. Fy fan vad skönt säger jag. Jag har längtat efter att solen ska gå i moln (japp jag är faktiskt trött på strålande sol varje dag) och idag när jag satt inne på mitt kontor skedde det. Hela dagen var det moln, tills jag åkte hem, då sprack molnen upp och jag fick sol i ögonen hela vägen hem.
Vad fan.. Får man aldrig vara glad?
Jag längtar efter burriga koftor, fårskinnstofflor och att ha framme ljus som man inte kan tända på grund av att man tror att det kan börja brinna eller att barnen kan välta ned dem eller att man somnar ifrån för att man glömt att man tänt eftersom man aldrig har tänt ljus annars.
Jag älskar att tvserier börjar igen – Idag ny Jonas Glans tvserie och om ett par dagar nya avsnitt av New Girl. WOHO!!! Fullkomligt älskar New Girl. Så.jäkla.bra.
Idag köpte jag äntligen nya favorit barntightsen från H&M till Olivia. Jag har spanat in dem länge eller ja länge och länge.. sen de kom in som nyhet. Lite Molo inspirerat fast betydligt billigare. Endast 79,50 kr!!
och till lille Petter 
Nu ikväll har jag kört Plankan 20 sekunder. Upptäckte att det var sjukt bra att bara börja med det, för jäklar vad jag började skaka i magen. Mina magmuskler är lång time gone! Så roligt att en hel del hänger på också. Lade ut bilden på Facebook och uppropen blev många även Andy hängde på. Vill väl inte vara sämre antar jag. Det vore ju det värsta ;).
Imorgon ska jag sätta igång en grymmers tävling som jag hemskans gärna skulle vilja vinna själv, så håll koll på den. G.R.Y.M.
Nu lite Johan Glans och så en macka eller två i plankmagen.
Puss på er bästaste bloggläsare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.