Livet runt 40

20 års jubileum

Nästa helg är det fest! Det vankas 20 års jubileum från årskurs 9. 20 år!
För 20 år sedan stod jag och grät över att vi skulle splittras. Vi sjöng i kören i kyrkan och jag har för mig att jag var den första som började gråta när vi sjöng om vänskap. Sen blev det waterworks all around.
Något jag tycker är synd är att det är sämre uppslupning på 20 års jubileet än 10 år. Nästintill alla kom ju på 10 års jubileet. Förstår inte varför folk inte vill komma 10 år senare. Hur ska det då bli när vi 40 plussare och vill gå på 30 års jubileum? Är vi då blott 10 stycken då som försöker återknyta banden?
Well well..
Nu till mitt stora problem. Kläderna. Vad sjutton ska jag ha på mig? Jag vill ha klänning så långt är det klart. Jag köpte i somras en klänning från Memelie. Denna:
 Ja nu blev det världens minsta bild, men ja.. ni ser väl. Den är ursnygg. Endast använt den en gång och det på Petters 1 årskalas, så ingen av mina klasskamrater har sett den. För det hade ju aldrig gått ;).
Men den känns väldigt somrig. Så nu har ju deras höstklänningar inkommit och såklart är jag sugen på något nytt.. Vad sägs om någon av dessa:

Men då ska man ju vara lika snygg som modellerna också.
FAN jag vet inte. Eller ska man ha coola jeans eller byxor?
Har iallafall panikbokat ny frisstid då jag återigen blivit rosa/korall då solen aldrig sluta skina!! Hösten kommer ju liksom aldrig!  Så istället för att ha tid 7 oktober blir det akut nästa fredag.
Så hjälp. Har ni tips på några snyggklänningar så lämna gärna länk till affär. Jag skulle gärna vilja ha lite retro stuk. Typ Memelie eller MissRetro.
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carina

    Hoppas festen blev lyckad och att du hittade nåt fint att ha på dig!
    Tack för att du gillade min klänning (den prickiga) 🙂 Hälsn carina /rino