Livet runt 40

Dag 1 – Om Mig

20130814-165107.jpg
Heter: Johanna
Kallas: Joi
Yrke: Handläggare på en a-kassa
Min första kärlek: Min första crush hette Markus och var så liten och söt att jag var kär i honom från lekis till femman. Rätt av. Jag frågade chans och han sa nej. Varje gång.
Min största kärlek: Korven och Prutten aka Olivia och Petter och så deras snygga pappa – min Andy

Älskar: att handla mat, fynda kläder, gå på loppis, Staropramen, film, Foo Fighters, Chevy Chase, att köra bil, att skratta, mozzarellabollar, Hem till gården, massage och dålig tv typ Paradise Hotel.
Tycker inte så mycket om: Avundsjuka, svartsjuka, snålhet, folk som inte är hjälpsamma, rasister, senap, kokosmjölk, Daim (fast jag åt det en gång på fyllan för jag var svinhungrig), oliver och blöta russin!
Bästa filmen: Dagboken. kanske.. svårt att säga en film.. Gladiator.
Sämsta filmen : Vi hade iallafall tur med vädret 2 – Jag vill fortfarande skära ut mina ögon när jag tänker på att jag sett skiten.
20130729-160011.jpg
Bor: Hus i Väse utanför Karlstad
Kör: Helst jämt när vi ska någonstans och då i vår Opel Vectra som är stor som ett ånglok
Gravid: Been there done that – done and done
Tränar: Ja jag skulle gärna vilja träna mer än vad jag gör. Nu typ aldrig, men jag har precis köpt nytt träningskort och ska köra igång med zumbapass dessutom! woho Beach 2014
Pysslar: Jag har många projekt igång samtidigt faktiskt. Det kan vara stora som små. Att sätta in Olivias teckningar i ramar, att göra äppelringar till att tapetsera lekstugan. Slutför oftast samtliga och påbörjar gärna flera samtidigt.. gillar att ha mycket att göra!
Tittar: Just nu tittar jag på Hem till Gården, Idol, Hollywoodfruarna och Kockarnas Kamp. Annars är jag en sucker för guilty pleasures som ni vet. Dålig tv som man kan somna och vakna till. Ja just det. How I met your mother gillar jag också. Masterchef. Saknar dock en bra serie jag längtar efter att följa varje vecka…
Lyssnar: Älskar Foo Fighters! Annars lyssnar jag på Tallest man on earth, Bruce Springsteen, lars Winnerbäck, Eminem, Van Morrisson, stiftelsen, Petter, U2, Bright Eyes och dylikt. Jag är en riktigt humörmusik tjej, så är jag ledsen blir det ballader och är jag tokigt glad kan det bli Aviici. Tyvärr lyssnas det alltför ofta på Gummibjörn och Babblarna här också.
20130723-200116.jpg
Oanade skills: Är en jävel på att fickparkera.
Aktuell som: Nypremiär som arbetare efter mammaledighet på 13 månader, bloggerska och jävligt nöjd och glad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.