Livet runt 40

Känslan att vinna

Idag har jag suttit i utbildning konstant från 8-1615 med goda mat och fikaavbrott, så när klockan slog 1615 sprang jag ut i bilen för att skynda mig ta ut pengar och åka hem.
Jag sprang in på lilla ICA för att köpa katrinplommonpuré (då Olivia fortfarande vägrar bajsa i blöja eller i pottan). Ställde mig i kön jag trodde gick snabbast (vilket den självklart inte gjorde) och betalade och när jag vände mig om för att kolla in kön (det gör jag jämt) så stod en kille i kön jag träffade innan Andy.
Jag var rätt intresserad av honom och jag trodde han var det av mig också. Det visade sig dock efter en natt på fyllan att det lilla svinet hade tjej. Jag visste inte det, men definitivt han.
Vi hördes inget mer efter det självklart och jag träffade Andy strax därefter.
Jag har knappt sett honom sedan dess.. förrän idag i periferin..
Och herregud vad jag är glad att det inte blev något. Han hade blivit rejält gammal. Gråa hår lite här och var och rätt ovårdad. Inte ett dugg snygg. Säkert hans otrohetsstraff han fick direkt.. hehe
Woho.. tänkte jag. Fan vad jag är bra. Här står jag och är lite fräsch och med lite för mycket hud runt magen, men med en sjukt snygg karl hemma.
Yeah me!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.